Как да направим сватбени покани?


Ние от огнено шоу F4 сме били на над 150 сватбени тържества до момента. Имаме богати наблюдения, кое как се случва за да получим страхотен сватбен ден. Днес ще ви разкажем как да направите сватбените си покани.

Сватбените покани са много важни. Те представят първото впечатление към гостите за вашата сватба, а и обикновено се пазят от получателите им. Затова поканите ви трябва да са оригинални и въздействащи. Трябва да ги изберете така, че да правят впечатление и да са красив спомен, а освен това и да носят уникалността на вашата собствена сватба.

Ако искате да направите впечатление и да сте уникални, изберете сами текст за вашите сватбени покани или го напишете сами. Този текст трябва да изразява вас и вашето семейство, както и любовта ви. В никакъв случай не се задоволявайте с вече готови покани, техния текст е скучен и безличен.

svatbena_pokana_p1003_ecru[1]

Ще ги направим като списък със съвети, а вие преценете кое ще ви е от полза.

1) Най-важното за една покана е да е персонална и индивидуално изработена за вашето събитие.

2) Много неуважително е да си купите готови покани и да попълните име, дата и час. И…не, не е по изгодно.

3) Поканата се състои от 2 или 4 части. Зависи дали ще бъде лице и гръб или лице, гръб и две средни части (сгъната през средата).

4) За лице на поканата може да ползвате ваша обща снимка, колаж от ваши снимки, символ на вашата връзка или снимка на града, местността или мястото на церемонията и събитието.

5) Интересна идея е на лицето на поканата да има снимки на младоженците, но от детството им. Това винаги предизвиква усмивка и положителни чувства.

6) Поезията е синоним на романтиката, използвайте това и вмъкнете изречение от любимата си поезия, или дори собствени думи или цитати в горната част на поканата, като го разделите от другия текст с някакъв символ, картинка или монограма. Това ще добави повече индивидуалност  и интимност на вашата покана.

7) Вместо да използвате компютър, напишете текста към поканата със собствения си почерк и го сканирайте.Lilavi-luksozni-pokani-lilava-peperuda_004[1]

8) За гостите, които не са от градът в който ще се състои церемонията е добре да сложите малка карта как да намерят мястото на вашата сватба.Това може да стане по много креативен начин и дори забавен, ако включите стрелки, рисунка на околността, сякаш правена от дете и т.н.

9) Важна част от поканата е плика. Той трябва да е тематичен, и да не се различава особено от поканата. Интересно решение е поканата да бъде сгъната на ролка, и красиво вързана със сатенена панделка. Придава луксозен вид на поканата.

10) Не забравяйте да правите това заедно. Това освен че сплотява, е много забавно и запомнящо се!

Желаем Ви най-страхотният сватбен ден!

Огнено шоу F4