[rev_slider alias="youtube-hero"]

Сватбеният ден е един от най-важните и запомнящи се дни в живота на човек. Всички искаме точно нашата сватба да бъде по-различна и уникална от тези на които сме присъствали. Отдавна сватбата не е просто купон с ядене и пиене. Сватбата е магическо изживяване на двама влюбени и техните гости.

Важно е този ден да бъде изпълнен с голямо количество красиви и приятни спомени, защото ще говорим за него до края на дните ни.

Първи танц, най-емоционалното „ДА!“, усмивките на родителите, изненадите от гостите, красивите покани, щастливите и забавни снимки… всичко това прави този ден да мине като на кино. Един романтичен филм, който очаквате толкова време.

Огненото шоу е една красива и спираща дъха добавка към вашият празник. Едни 10-15 минути, които карат вашите гости да се чувстват специални зрители на първи ред на този огнен момент. Красиви огнени форми, музика, мистика, магия и любов.

Изненада от младоженците към гостите или подарък за младото семейство – няма значение! Насладата за сетивата е споделена за всички. Втренчените погледи на гостите, усмивката на булката и изненадата в очите на кумовете… тези красиви моменти ни дават енергията да го правим толкова години. Всяка сватба си носи своя дух и емоция. Ще се радваме да бъдем част, точно от вашият сватбен ден!

В сватбеното шоу  използваме пет различни огнени уреда. Артистите,  които изпълняват шоуто са двама или трима. Към сватбеното шоу са включени различни пиро-ефекти, съобразени спрямо пространството. Продължителността на този пакет е 15 минути.

178985_250365425071002_1203119232_n.jpg

ПАКЕТ MINI

Този пакет е подходящ за малки сватбени тържества с ограничен бюджет. Използват се 3 различни уреда. Изпълнява се от двама огнени артиста. Продължителността е на програмата е 10 минути. Изпълнява се на открито. Пространството нужно за изпълнение на шоуто е 4х4 кв.м. При подходящ терен се използва за финал мини заря с продължителност 10 секунди, която подсилва ефекта на шоуто.

Огнени артисти: Двама 
Продължителност: 10 мин. 
Огнени уреди: Три
Пиро-ефекти: Да
Мини заря: Да 

Избор на финална песен: Не

Цена: 290 лв

ПАКЕТ FULL

Този пакет е подходящ за сватбени тържества, които търсят пълната наслада от красотата на огъня. Използват се 5 различни уреда. Изпълнява се от трима огнени артиста. Продължителността е 20 минути. Изпълнява се на открито. Към този пакет е включено огнено сърце, което се пали от младоженците. Получават се страхотни снимки на фона на горящо сърце, докато всички гости скандират „Гор чи во!“ и същевременно звучи „Огън от любов, най-щастливият пожар…“.

Огнени артисти: Трима
Продължителност: 20 мин. (14 мин огнено шоу + 6 минути огнено сърце)
Огнени уреди: Три
Пиро-ефекти: Да
Мини заря: Да
Избор на финална песен: Да

Цена: 390 лв