[rev_slider alias="youtube-hero"]

Магията на Огъня ни събра заедно и ни зареди с мистичната си еуфория. В началото бяхме просто четирима приятели, които искаха да се научат как да изразяват емоциите си чрез този стихиен природен елемент. По-късно открихме, че магията на Огъня ни носи усещане за топлина и щастие.

Хората, които ни гледат по време на нашите представления, могат да почувстват тази Магия и ентусиазмът им искри под формата на танцуващите в техните очи пламъчета.

Ние вярваме, че Мистерията на Огъня се корени в неговото видово разнообразие. Ето защо в нашите шоу програми ние използваме различни огнени уреди, които не само радват човешкото око, но и ни помагат да изразим по-добре нашата индивидуалност.

Използваме огнени вериги, огнени ветрила, огнени змии, огнени въжета, бълваме огън и танцуваме ориенталски огнени танци. Костюмите, гримът и сценичните ни декорации ни помагат да влезем в един друг, различен свят – Светът на Огъня, който ние създаваме в своето въображение и в своите сетива. Станете и Вие част от него!